...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » "Γκάζια" Μίτσελ σε Βλαχοδήμο Παπάζογλου


-->Ο  Μίτσελ ήταν έξαλλος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ και τα "έχωσε" στην δεξιά πλευρά της ομάδας  Παπάζογλου - Βλαχοδήμο.

Εκνευρισμό στον Μίτσελ έφερε η προβληματική εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ και στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές άκουσαν αρκετές παρατηρήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γάυρος», ο Μίτσελ αναφέρθηκε σε όλους, κυρίως όμως απευθύνθηκε σε δύο παίκτες  που έπαιζαν στην δεξιά πλευρά και την Τετάρτη δεν είχαν καλή συνεργασία.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και  Τάσος Παπάζογλου, άκουσαν τα εξής από τον Μίτσελ:

"Τι έχετε πάθει, τι έγινε; Γιατί δεν συνεργάζεστε; Γιατί δεν κάνετε αυτά που έχουμε πει; Πόσες φορές βγήκαμε σωστά από την πλευρά σας; Πόσες φορές ανέβηκες, Τάσο; Καμία...

Παναγιώτη τι κάνεις; Γιατί δεν κάνεις αυτά που λέμε; Πρέπει να συγκλίνεις, για να ανοίγεις τους χώρους πίσω σου για τον Τάσο, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος".

Ωστόσο, ο Ισπανός αναφέρθηκε και συνολικά στην ομάδα:

"Δεν είναι εικόνα αυτή που έχουμε. Χάνουμε την μπάλα, δεν έχουμε ζωντάνια, δεν έχουμε ρυθμό, παίζουμε λες και κάνουμε αγγαρεία... Δεν είναι αρκετό που βλέπω. Τρέξτε, προσπαθήστε περισσότερο, κάνε αυτά που έχουμε πει. Είμαι εναντίον του συμβιβασμού και δεν μπορώ να βλέπω να επαναπαύεστε. Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου καθόλου και πρέπει να το αλλάξουμε στο δεύτερο ημίχρονο".
πηγη : xaros7.gr
Tags: SLIDER