...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Επιστροφή στο Ζέεφελντ


-->Μπορεί ακόμα να είναι Μάρτης, ωστόσο στον Ολυμπιακό ήδη  κάνουν τις σκέψεις τους για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν, που θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου.

Οι  «ερυθρόλευκοι» εκτός απροόπτου,  θα επιλέξουν το προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους το προσεχές καλοκαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» με  νίκη στην επόμενη αγωνιστική, Κυριακή (10/03) στο «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στην ΑΕΚ θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά τον 40ο τους τίτλο και έτσι έχουν την πολυτέλεια να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το Άχενκιρχ, όπου προετοιμάστηκαν πέρυσι, φέρονται να έχουν ήδη καταλήξει στο μέρος όπου θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας κι αυτό δεν είναι άλλο από το Ζέεφελντ.

Άλλωστε η αυστριακή πόλη είναι από τους αγαπημένους… προορισμούς των «ερυθρόλευκων»  και τελευταία φορά προετοιμασία είχε γίνει εκεί το καλοκαίρι του 2011 υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στον  Ολυμπιακό εκτός από την αναζήτηση του καλύτερου προπονητικού κέντρου αναζητούν ήδη ομάδες για δυνατά φιλικά το Μάιο, δεδομένου ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν για τους «ερυθρόλευκους» νωρίς.
πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO