...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Οι Ιταλοί «στέλνουν» τον Μήτρογλου Μπολόνια


-->Ιταλικό  δημοσίευμα επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο να αυξηθεί η ελληνική παροικία στην Μπολόνια, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο άσος του Ολυμπιακού δεν έχει πρόβλημα να μεταναστεύσει.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον διεθνή στράικερ και ήδη από τον Γενάρη υπάρχει για τον φορ των Πειραιωτών ενδιαφέρον στην Μπολόνια,   η οποία μάλιστα φέρεται να έκανε και πρόταση στον Ολυμπιακό, ωστόσο απορρίφθηκε.

Παρόλα αυτό σύμφωνα  με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «befan.it», το deal δεν αποκλείεται να ευοδωθεί στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο και ο Μήτρογλου να γίνει συμπαίκτης με τους Κονέ και Χριστοδουλόπουλο.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται:

«Μετά την άφιξη του Παναγιώτη Κονέ και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ένας ακόμα Έλληνας παίκτης είναι έτοιμος να κινηθεί προς την Μπολόνια. Αυτός είναι ο Κώστας Μήτρογλου, επιθετικός γεννημένος το 1988, που ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται και στην Εθνική ομάδα».

Στη συνέχεια επισημαίνεται ότι:

«Παρά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ακούγεται πως η ομάδα του δεν είναι αρνητική στη μεταγραφή του. Ούτε ο Έλληνας επιθετικός απέρριψε την ιδέα της πιθανής μεταγραφής στο διάσημο ιταλικό κλαμπ».
πηγηxaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO