...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Πετράκης: «Ιδιαίτερα προσεκτικοί με Ολυμπιακό»


Στην  επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του μίλησε ο Έλληνας τεχνικός του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τους Πειραιώτες σήμερα Σάββατο  19:30 και ζήτησε από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή.

Τα  πρώτα του λόγια ήταν:

"Όλες οι ομάδες που έχουν από 27 βαθμούς και κάτω πρέπει να είναι σε εγρήγορση και ανησυχία. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Νομίζω ότι αυτή η διαπίστωση θα πρέπει να είναι και αυτή που θα μας καθορίσει τη στάση μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

Για να συνεχίσει:

"Έχουν μείνει επτά παιχνίδια, είναι εφτά τελικοί και αυτό τα λέει όλα. Η βαθμολογία είναι ευμετάβλητη και αυτό πιστεύω ότι θα ισχύει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Από την πλευρά μας θέλουμε όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια να είμαστε αυτοί που πρέπει και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου μας, όπως την έχουμε πάντα και εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER