...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Λύρας: «Εδώ που φτάσαμε, επόμενος στόχος είναι ο τελικός!»


-->
Ο  Γιώργος Λύρας, ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης στον αγώνα των Νέων του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ,   μίλησε για τη συνέχεια της ομάδας στο NextGen, ενώ αποκάλεσε «δάσκαλο» τον Αριέλ Ιμπαγάσα, λέγοντας ότι έχει μάθει πολλά από αυτόν, τονίζοντας παράλληλα ότι ο επόμενος στόχος είναι ο τελικός!
Αρχικά, ο Λύρας ανέφερε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
«Τα λόγια είναι περιττά. Η ικανοποίηση και τα συναισθήματα που νιώσαμε μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ ήταν απερίγραπτα και δεν μπορείς να τα βγάλεις προς τα έξω. Εμένα η θέση μου είναι αριστερό χαφ. Εκεί είναι που μπορώ να δώσω αυτό που χρειάζεται ο προπονητής και εκεί πιστεύω πως μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Εδώ που φτάσαμε, επόμενος στόχος είναι ο τελικός!».
Για το αν πραγματοποιείται το όνειρο του:
«Αρχικά, το όνειρο μου ήταν να παίξω ποδόσφαιρο. Για μένα ήταν μεγάλο βήμα να έρθω στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και κάποια στιγμή να καθιερωθώ».
Ολοκληρώνοντας μίλησε για το ποιον έχει ξεχωρίσει τόσο από την ομάδα Νέων όσο και από την πρώτη ομάδα:
«Ο συμπαίκτης που εγώ έχω ξεχωρίσει είναι ο Μανώλης Σιόπης που παίζει αμυντικός μέσος. Από την πρώτη ομάδα, δεν είναι άλλος από τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι απλά ποδοσφαιριστής, είναι δάσκαλος. Είχα επαφές μαζί του και στις προπονήσεις πάντα με βοηθάει και με συμβουλεύει».
πηγη: xaros7.gr
Tags: