...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Δηλώνει πάντα έτοιμος και το αποδεικνύει


Πρόκειται για τον Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος σκοράρει με εντυπωσιακή  συχνότητα  σε σχέση με τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο  Κώστας Μήτρογλου αξιοποιεί στο 100% το χρόνο συμμετοχής που παίρνει και σκοράρει ακατάπαυστα. Και χθες πέρασε σαν αλλαγή στο 70’ και δεν ήθελε παρά μόνο 9 λεπτά για να βρει δίχτυα και να πετύχει το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα.

Μπορεί ο Μήτρογλου να έχει αγωνιστεί και στα 26 παιχνίδια, αλλά ο χρόνος συμμετοχής του είναι  984 λεπτά και αν κάποιος δει την αναλογία, ο 25χρονος φορ σκοράρει κάθε 123 αγωνιστικά λεπτά.

Αναφορικά με το Champions League, αγωνίστηκε και στα έξι ματς των ομίλων, αλλά συνολικά μόνο για 314 λεπτά και σκόραρε τέσσερις φορές, δηλαδή  ένα γκολ ανά μόλις 79 λεπτά συμμετοχής.

Συγκριτικά με τον Τζιμπούρ, που είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, έχει βέβαια μεγαλύτερη συχνότητα, 20 γκολ σε 1.842 λεπτά με ένα τέρμα κάθε 92  λεπτά, αλλά δεν έχει σκοράρει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά ο χρόνος συμμετοχής του είναι κατά πολύ περισσότερος.

Κάτι ακόμα που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως ο Μήτρογλου πετυχαίνει γκολ που πραγματικά είναι «μαγικά» σαν το χθεσινό κόντρα στην Κέρκυρα…

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER