...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Δίχτυα στην Αργεντινή


-->Στον Ολυμπιακό κάνουν σκέψεις για μόνιμο κατάσκοπο στην Αργεντινή και επιθυμούν να ανατεθεί η αποστολή ανεύρεσης ταλέντων στον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Μία  από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές αγορές του πλανήτη είναι η Αργεντινή, η οποία όμως είναι και αρκετά «τσουχτερή», αφού γρήγορα οι τιμές των ανερχόμενων παικτών φτάνουν σε απαγορευτικά επίπεδα.

Είναι γνωστό ότι οι οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης έχουν συνεχή παρουσία στα γήπεδα της χώρας και προτεραιότητα στην ανακάλυψη ταλέντων, καθώς η περιστασιακή παρακολούθηση δεν είναι αρκετή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο  Ολυμπιακός σκοπεύει να προλάβει τα λαβράκια στη χώρα του τανγκό προτού οι απαιτήσεις των ομάδων τους εκτοξευτούν στα ύψη. Σχεδιάζεται λοιπόν  η δημιουργία ενός δικτύου σκάουτινγκ στη χώρα με μόνιμη παρουσία στην Αργεντινή κάποιου «κατασκόπου» και στόχο την ανεύρεση παικτών σε νεαρή ηλικία, όπως συμβαίνει ήδη στη Βραζιλία με τον Ζιοβάνι.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στον Ολυμπιακό κάνουν   σκέψεις να αξιοποιηθεί στη συγκεκριμένη θέση ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

πηγη: xaros7.gr
Tags: