...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Σαργκάνης: «Δεν υπάρχει ντέρμπι, ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά»Για τον Νίκο  Σαργκάνη  δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ μπροστά, τονίζοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να σεβαστούν τον κόσμο που θα έχει γεμίσει το Καραϊσκάκη και να προσφέρουν θέαμα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Σαργκάνη:


Πώς το βλέπετε το ντέρμπι της Κυριακής;

Ποιο ντέρμπι; Τώρα λέμε ένα ντέρμπι ένα ματς που ο Ολυμπιακός είναι 17 βαθμούς μπροστά. Για να είναι ντέρμπι πρέπει να είναι και κοντά στην βαθμολογία οι δύο ομάδες. Η ποιοτική διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι μεγάλη.

Οπότε βλέπετε νίκη Ολυμπιακού;

Ναι, πιστεύω πως θα νικήσει ο Ολυμπιακός. Αλλά ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν είναι έτοιμος για να πει πως έχει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μπροστά οι ερυθρόλευκοι...

Φοβάστε μην υπάρχει... χαλάρωση στο Λιμάνι;

Δεν ξέρω αν έχουν χαλαρώσει ή όχι. Εγώ λέω από πλευράς δυναμικότητας. Θα δούμε βέβαια και μετά το ματς το αποτέλεσμα...

Πώς την είδατε την τιμωρία του Σαλπιγγίδη; 

Δεν ξέρω τι να πω. Πώς να τοποθετηθώ για αυτή την απόφαση; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Δεν ασχολούμαι με τέτοια αφού ο Ολυμπιακός είναι τόσους βαθμούς μπροστά.

Περιμένετε ένα ανοιχτό παιχνίδι;

Αυτό που πρέπει να βάλουν και οι δύο τους στο μυαλό και ειδικά ο Ολυμπιακός, είναι πως το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Πρέπει να παίξουν για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο. Να τον σεβαστούν, θα πληρώσουν εισιτήριο. Θέλουν να δουν μπάλα. Μην ξεχνάμε πως έχουν υποχρέωση απέναντι στον κόσμο, ειδικά σε αυτές τις εποχές. Πρέπει να σεβαστούν αυτούς που βγάζουν κάποια ευρώ από την τσέπη τους για να δουν την ομάδα.

Πώς βλέπετε την λογική του Ολυμπιακού να ψάχνει μεταγραφείς κυρίως από Ισπανία;

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες που παρουσιάζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Λογικά κινείται εκεί και αφού έχει και τον Μίτσελ. Να ακολουθήσουν την φιλοσοφία του προπονητή και να δούμε τον Ολυμπιακό να προσφέρει και θέαμα του χρόνου.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO