...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά τεστ για το Κύπελλο


Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή, αλλά είναι ένα καλό τεστ για τους αγώνες Κυπέλλου.

Στη σημερινή αναμέτρηση στο Ρέντη (16:00) στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Α1, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους πρωτοπόρους, ωστόσο αντιμετωπίζεται και αντιμετωπίζεται ως τεστ για το Final 4 του Κυπέλλου στο Ρέθυμνο την επόμενη εβδομάδα, όπου συμμετέχουν και οι «κυανόλευκοι».

Ο Δημήτρης Καζάζης πάντως θα έχει την ευκαιρία στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας να δοκιμάσει τους παίκτες του και κυρίως τον Μίλαν Γιούρισιτς.

Τις  τελευταίες δύο προπονήσεις ο Σέρβος έχει βγάλει, παρότι όπως είναι λογικό νιώθει μία αδυναμία στο πόδι μετά τις τρεις εβδομάδες που έμεινε εκτός λόγω διαστρέμματος στον αστράγαλο, όμως πρόθεση του 46χρονου προπονητή είναι να τον χρησιμοποιήσει για ένα, ενάμιση σετ ώστε να τον έχει όσο πιο έτοιμο γίνεται στο Κύπελλο.

Για  τις δύο ομάδες παρότι τα φετινά δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά, η παράδοση στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ηρακλή είναι 35-31 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Την αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα διευθύνουν οι Κουτσούλας και Καραμπέτσος.

-->