...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Η προπόνηση της Πέμπτης

Όλοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Ρέντη και η προετοιμασία της ομάδας μας για τον ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του Ιμπαγάσα που έκανε και σήμερα το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, ο κ. Μίτσελ ολοκληρώνει σιγά-σιγά τα πλάνα του, με βάση τα οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Σήμερα Πέμπτη, οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ρίχνοντας μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής. Μέσω διτέρματος, το οποίο έγινε σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ στην αμυντική και επιθετική στρατηγική, προκειμένου το παιχνίδι της ομάδας μας να γίνει πιο γρήγορο και επιθετικό, δίχως να παραμελούν οι παίκτες τα ανασταλτικά καθήκοντά τους.

Νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ δούλεψαν με πολλή ένταση στα τελειώματα των φάσεων, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και δυνατά σουτ, ή σέντρες και παράλληλες μπαλιές από τα πλάγια. Παράλληλα, στο άλλο μισό του γηπέδου οι αμυντικογενείς παίκτες έκαναν παρόμοια άσκηση, δουλεύοντας όμως την αναχαίτιση των επιθέσεων του αντιπάλου. Στο ενδιάμεσο, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, δουλεύοντας παράλληλα την πίεση προς τον αντίπαλο, θέλοντας να τον αναγκάσουν να κάνει το λάθος. Με την πρώτη ομάδα γυμνάστηκε και ο νεαρός επιθετικός από την Κ20, Νίκος Ιωαννίδης.

Αύριο το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση (10:30), στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

 ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER