...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Προς παραμονή ο Πίνο!


Αδιαμφισβήτητο το ταλέντο του όπως επίσης και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του!

Μιλάμε για τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, ο οποίος βρισκόταν ένα βήμα πριν την έξοδο, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στον Ολυμπιακό,   αφού δείχνει να έχει συμμορφωθεί.

Ο Κολομβιανός άσος των πρωταθλητών, που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, «γκρέμισε» την εξαιρετική εικόνα που είχε «χτίσει», με το πρώτο του πειθαρχικό παράπτωμα επί Νικοπολίδη, να συγχωρείτε, όχι όμως και το δεύτερο επί Μίτσελ, ο οποίος τον έστειλε να προπονείται εδώ και καιρό μόνος του.

Και ενώ όλα έδειχναν πως στο τέλος του καλοκαιριού θα υπήρχε  «διαζύγιο» με τον παίκτη, πλέον σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», είναι πολύ πιθανό το σενάριο   της ενεργοποίησής στην οψιόν δύο χρόνων που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Και αυτό γιατί ο Πίνο πηγαίνει καθημερινά στου Ρέντη, σε διαφορετική ώρα απ' ότι η υπόλοιπη η ομάδα και προπονείται κανονικά, δείχνοντας πως έχει μετανιώσει για τις προ καιρού  απερισκεψίες του. Όπως φαίνεται πήρε το μάθημά του και σύμφωνα με τον «Γαύρο» οδεύει προς  δεύτερη ευκαιρία και παραμονή.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER