...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ


Με ανακοίνωση οι  Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρονται στη στάση τους απέναντι σε κάθε μορφή βίας και στις αρχές τους στις οποίες και παραμένουν πιστοί…

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Προέδρων μας:

«Η στάση μας στο ελληνικό μπάσκετ παραμένει σταθερή και αταλάντευτη, προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης του αθλήματος και ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Αυτή τη θέση, άλλωστε, εκφράσαμε μετά το τέλος του επεισοδιακού τελικού κυπέλλου και τα όσα θλιβερά είχαν προηγηθεί.

Οποιαδήποτε πρωτοβουλία που καθοδηγείται από τις ίδιες αρχές είναι αυτονόητα καλοδεχούμενη. Αρκεί να τηρείται με συνέπεια, χωρίς παλινωδίες, και να μην περιορίζεται στις διακηρύξεις, αλλά να υλοποιείται καθημερινά με αποτελεσματικά μέτρα σε όλο το φάσμα της μπασκετικής δραστηριότητας.

Η διοίκηση και οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει πρώτοι να δίνουν το παράδειγμα. Με την τήρηση των κανόνων της δεοντολογίας, αξιοπρεπούς συμπεριφοράς εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, και με την αποφυγή κάθε δραστηριότητας που δημιουργεί καταστάσεις σύγκρουσης συμφερόντων και υπονομεύει το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος.»

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: BASKET