...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Καραπαπάς: «Όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, πρέπει να στηρίζεται από τους φιλάθλους»


Ο Κώστας Καραπαπάς, διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, με αφορμή τις   αποδοκιμασίες προς τον Μασάντο, τόνισε ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας έχουν την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπαπά:

"Δυστυχώς κι απόψε ζήσαμε ένα πολύ δυσάρεστο φαινόμενο για όλους μας μέσα στην ομάδα, κάποιες, μερικές και λίγες αποδοκιμασίες την ώρα που έβγαινε ο Μασάντο από το γήπεδο. Επειδή έχει παρατραβήξει αυτό το ζήτημα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα. Πρώτον, ο ποδοσφαιριστής, όπως και κάθε άλλος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και κατά δεύτερον, καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, πρέπει να στηρίζεται από τους φιλάθλους της ομάδας, γιατί αυτά μέχρι πρότινος γινόντουσαν σε άλλες ομάδες. Δηλαδή βλέπαμε σε άλλες ομάδες τους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και όλοι οι Ολυμπιακοί χαμογελούσαμε. Καλό θα είναι να μην κάνουμε κι εμείς τα ίδια, αυτά που κάποτε τα κοροϊδεύαμε. Καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν αυτοί που το κάνουν, γιατί δημιουργούν ένα θέμα στην ομάδα χωρίς λόγο, σε μια πολύ καλή στιγμή που έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και πανηγυρίζουμε, προχωράμε στο κύπελλο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται τέτοια πράγματα».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER