...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Σ. Καζάζης: «Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού ...διαθέτει μεγάλη ποιότητα»


-->Ο Στέλιος Καζάζης μετά το τέλος της αναμέτρησης, υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του Πειραιά διαθέτει μεγάλη ποιότητα και παίρνει τα αποτελέσματα, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει τις αδυναμίες της…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού. Με θυμώνει ιδιαίτερα ο τρόπος που χάσαμε το δεύτερο σετ, με τρεις συγκεκριμένες φάσεις που ελέγχαμε. Τις λάθος θέσεις, ένα μαλακό χτύπημα του Γιορντάνοφ και ένα ατομικό μπλοκ. Θα ήθελα πολύ να πάρουμε το σετ, για να μπει στην πίεση ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη ποιότητα και όταν δεν τον πιέσεις, κρατάει τις διαφορές και παίρνει τα αποτελέσματα.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, για μας έχει απομείνει το κομμάτι της τετράδας και τα πάντα θα κριθούν στον επόμενο μήνα. Κάνουμε αρχή με τη Σύρο μπορούμε να τα καταφέρουμε, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, αρκεί το μυαλό της ομάδας να λειτουργεί καλύτερα, να είμαστε πειθαρχημένοι και να το πιστεύουμε περισσότερο.

Δεν ξέρω αν ο τρόπος δουλειάς μου αυτές τις 12 μέρες, έχει φέρει μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες, γι’ αυτό θα πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι. Αυτό που θέλω να τους μεταφέρω είναι η πίστη του να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο και να έχουμε συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς, μέσα από τον οποίο, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».
πηγή:xaros7.gr
Tags: