...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Τα δυο γκολ του Αβραάμ!


-->Για την κατάκτηση- μαθηματικά-  από τον  Ολυμπιακό του 40ου  πρωταθλήματος της  ιστορίας του, για το τι σημαίνει και κυρίως πως προσδιορίζονται οι νέοι στόχοι της ομάδας μας θα μιλήσουμε από αύριο.

Σήμερα θέλω να αρκεστώ μόνο στο καθαρά αγωνιστικό μέρος:

Κατέβηκε η ομάδα νευρική και αγχωμένη από την επιθυμία να ικανοποιήσει τον κόσμο. Αυτό σε συνδυασμό την απουσία του Μασάντο από την αρχική ενδεκάδα δημιούργησε κάποια προβλήματα στην πίεση , στα κλεψίματα αλλά και στην μεταφορά. Μετά την είσοδο του Μασάντο στο 38 στην θέση του Γκρέκο ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αισθητά σε όλους αυτούς τους τομείς αλλά και στα στημένα.

Τα δύο γκολ του Αβραάμ ήταν ότι καλύτερο χρειαζόταν ο μεγάλος αυτός παίκτης και ηγέτης της Ομάδας για να γίνει η Ολική επαναφορά του γεγονός!

Δεν μπορούσε για κάθε ολυμπιακό να μην αποτελούσε ιδανικό σενάριο τα δύο γκολ που πέτυχε ο Αβραάμ και μάλιστα μια τέτοια σημαδιακή και ιστορική μέρα!

Στα θετικά του παιχνιδιού θα σημειώσω το άνετο και καθόλου εκβιαστικό παιχνίδι του Βλαχοδήμου που έδειξε πως βαδίζει σωστά και χτίζει με σοβαρότητα και όχι με τα οκτάστηλα την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Επίσης να σημειώσω πως σε πολλά σημεία ο Παπάζογλου ειδικά σήμερα φανέρωσε τι εννοούσε ο Ερνέστο όταν  έλεγε πως τον είχε αδικήσει. Έδειξε ότι έχει και τεχνικές δεξιότητες πολύ καλές. Δίχως το παιχνίδι του να ήταν άψογο σίγουρα ήταν το πιο εντυπωσιακό ως δεξί μπακ που έχει κάνει στον Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά αθόρυβος και ωφέλιμος ποδοσφαιριστής ο Φέισα. Πολύ καλός ο Μανωλάς. Για τον οποίο δεν ήταν και πολύ εύκολο το σημερινό παιχνίδι. Κι όμως έπαιξε και καλά και ψυχωμένα. Μπράβο του!

Καλύτερος όλου του γηπέδου μακράν του δεύτερου σήμερα  ο Αμπτούν που έχασε τον Τίτλο-  και δίκαια τον έχασε - λόγω τον δύο γκολ του Αβραάμ! Ο Μανιάτης παρότι και αυτός δεν έκανε καταπληκτικό παιχνίδι  είχε ακόμη ένα αγώνα με έντονη επιθετική διάθεση με ένα ανάποδο σουτ και ένα υπέροχο πλασέ στο δοκάρι. Η εκτελεστική συμπεριφορά του Γιάννη Μανιάτη που τώρα πια αποτελεί μόνιμο στοιχείο του παιχνιδιού του, ξεπερνά κατά πολύ σε σημασία  κάποιες μέτριες εμφανίσεις που κάνει τώρα τελευταία.

Εντυπωσιακή η ομαδικότητα του Ραφίκ. Με δεδομένο το προ των πυλών ρεκόρ αξίζουν χίλια μπράβο στον Τζεμπούρ σήμερα!

Στα συνήθη στάνταρ του ο Χολέβας που θα γινόταν σκόρερ αν τις κομπίνες τις εκτελεί με την μία και δεν κοντρολάρει πρώτα.

Μεγάλος άτυχος ο Ιμπαγάσα. Ο Φουστέρ μια πολύ ευχάριστη επανεμφάνιση και ο Μέγιερι σχεδόν αμέτοχος.

Βαθμολογία:

Μέγιερι 6

Παπάζογλου 7

Μανωλάς 6,5

Αβραάμ 7,5

Χολέβας 6,5

Φέισα 7

Μανιάτης 6,5

Γκρέκο 6

Βλαχοδήμος 7

Αμπτουν 8

Τζεμπουρ 7

Μασάντο 7

Ιμπαγάσα -

Φουστέρ -
πηγη:olympiacos24.gr
Tags: