...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » «Πειραιάς και Ολυμπιακός ταξιδεύουν μαζί»


Το μήνυμα του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τον συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλο, στην παρουσίαση του βιβλίου του «Εκ Πειραιώς».

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου «Εκ Πειραιώς», ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε στον κ. Χαριτόπουλο την εξής επιστολή, την οποία ανάγνωσε στην εκδήλωση ο ίδιος ο συγγραφέας:

Διαβάζοντας το βιβλίο “Εκ Πειραιώς” ένιωσα ότι κάνω μια ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν. Ένα ακόμα ταξίδι στον παλιό Πειραιά της ψυχής μας, που θέλοντας και μη κάνουμε όλοι οι Πειραιώτες.

Στις σελίδες του, άκουσα ήχους γνώριμους, ξαναπερπάτησα στις γειτονιές των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων, είδα εικόνες πολύχρωμες και αγαπημένες.

Είναι χαρά μου που αυτό το βιβλίο αγκαλιάζεται από τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αφού Πειραιάς και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ταξιδεύουν μαζί στο χρόνο και είναι έννοιες ταυτόσημες.

Το «Εκ Πειραιώς» είναι μια καλή αφορμή για να γνωρίσουν όλοι τον Πειραιά. Μια γωνιά της Ελλάδας που πορεύεται με σημαία την αξιοπρέπεια, την περηφάνεια και όσα και αν είναι τα προβλήματα της, έχει μάθει να νικά. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν ο κόσμος αυτής της περιοχής ζει και αναπνέει με την καρδιά του Ολυμπιακού μας;

Βαγγέλης Μαρινάκης

Η εκδήλωση διεξάγεται στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού μας, στη Μαρίνα Ζέας και το παρών δίνουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε., κ. Ιωάννης, Βρέντζος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Σωκράτης Κόκκαλης.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr

Tags: SLIDER