...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » «Δεν πάνε καλά τα πράγματα»


Την απόφαση της προσφυγής στο CAS περιμένει ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, ο οποίος με το που τη μάθει, θα μπορέσει να παίξει με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση θα γίνει γνωστή σε λίγες ημέρες, με τους Γκανέζους από εκεί και πέρα και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα ghanaweb.com να φιλοξενεί δηλώσεις του μελλοντικού παίκτη του Θρύλου, που τονίζει πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά με την Ντνιέπρ.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο βέβαια πως οι Γκανέζοι γράφουν πως ο Μπόατενγκ θα προσπαθήσει να πείσει τον Χουάντε Ράμος να τον κρατήσει στην Ντνιέπρ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, καθώς ο συμπατριώτης τους βρίσκεται ήδη στο Ρέντη και προπονείται τον τελευταίο καιρό. Ακόμα και οι δηλώσεις του φανερώνουν πως θα προσπαθήσει να βελτιώσει τα πράγματα, αλλά από τη στιγμή που είναι στον Ολυμπιακό, δεν τίθεται θέμα «αποχώρησής» από το Λιμάνι.

«Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην ομάδα μου (σ.σ. Ντνιέπρ), αλλά θα φροντίσω να πάνε», φέρεται να είπε στο Happy FM ο Γκανέζος.

Ανεξάρτητα, πάντως, από τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Μπόατενγκ, περιμένει να μάθει την απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου και όλα δείχνουν πως θα έχει λίαν συντόμως την ελευθέρας να παίξει με τον Ολυμπιακό.

ΠΗΓΗ : gavros.gr


Tags: