...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Παπαδόπουλος: «Υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό»


-->Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος  σε δηλώσεις του στην εκπομπή SUPER BALL, τόνισε πως ήταν ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον η επιστροφή του στην ομάδα μετά τον τραυματισμό ενώ ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες στον Ολυμπιακό και στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

Για την επιστροφή του:

"Σίγουρα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή. Περίμενα την επιστροφή και χαίρομαι που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μου στάθηκε στην περιπέτεια που είχα. Από εδώ και πέρα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό".

Για τα γενέθλια του Ολυμπιακού:

"Είμαστε πολύ περήφανοι που αγωνιζόμαστε σ' αυτήν την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος με λαό και μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ολυμπιακό ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον. Και θα ήθελα επίσης να κάνουμε μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη".

Για την απουσία του:

"Ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα που απουσίασαν. Σίγουρα μου έλειψαν τα αποδυτήρια και η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο .Ας είμαι ο τελευταίος που παθαίνει μία τόσο μεγάλη ζημιά".

Για το γεγονός ότι παίζει μαζί με τον Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας:

"Είναι μόλις δύο τα παιχνίδια που παίζουμε μαζί με τον Κώστα. Το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα και να υπάρχουν ισορροπία μεταξύ των γραμμών. Ολοι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Και για τον Κώστα φυσικά ισχύει το ίδιο".

Για την επόμενη σεζόν:

"Πρώτα απ' όλα πρέπει να πούμε ότι η σεζόν συνεχίζεται. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Η επόμενη σεζόν είναι σημαντική. Οι στόχοι μας φυσικά είναι ίδιοι. Θέλουμε όμως να πάμε ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη".
πηγη:xaros7.gr
Tags: