...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Βαμβακούλας: "Ο Αβραάμ είναι αρχηγός του Ολυμπιακού ...είναι δυνατός και τσαμπουκάς"


-->Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Βαμβακούλας στο olympiacos24.gr, για την επιστροφή του τ Αβραάμ Παπαδόπουλο στην αγωνιστική δράση, για τη σημερινή "τριπλέτα" στην άμυνα των Πειραιωτών, αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αρχικά αναφέρε:

"Ψυχικά και σωματικά είναι ένα πάρα πολύ δυνατό παιδί. Νομίζω ότι ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά στην επιστροφή του σε αγωνιστική δράση και αυτό φάνηκε βέβαια και στο ματς με την ΑΕΚ. Νομίζω ότι δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά με το να αποφύγει το φόβο μετά από έναν τραυματισμό, δεν έχει τίποτα και βγάζει στο γήπεδο τις ικανότητες του. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός, με Αβραάμ πίσω, Μανωλά και Σιόβα έχει μια άμυνα για άλλα δέκα χρόνια".

Ο Νίκος Βαμβακούλας συμφωνεί εξηγεί γιατί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία για τον Ολυμπιακό:

"Πράγματι, ο Αβραάμ είναι αρχηγός του Ολυμπιακού διότι είναι ένας δυνατός ποδοσφαιριστής, τσαμπουκάς, μπορεί να παρασύρει και τους συμπαίκτες του. Στον Ολυμπιακό και στις μεγάλες ομάδες, εάν δεν έχεις 2-3 άτομα να παρασύρουν τους άλλους, δε θα υπάρξει δύναμη και πάθος . Και χωρίς δύναμη και πάθος, τίποτα δε μπορούμε να καταφέρουμε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή μας".

Στη συνέχεια αναφέρεται στην κίνηση του Βαγγέλη  Μαρινάκη να προχωρήσει στην πρόσληψη του Μίτσελ πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος:

"Ο πρόεδρος άνοιξε τις πόρτες. Έφερε έναν προπονητή προτού τελειώσει το πρωτάθλημα. Του έδωσε τα κλειδιά και του είπε "κάνε ότι νομίζεις για να χτίσουμε έναν Ολυμπιακό που θα κάνει το παραπάνω και στην Ευρώπη". Στην Ελλάδα βλέπουμε ότι είναι πεσμένα τα πράγματα, λεφτά δε υπάρχουν αλλά το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός νομίζω ότι θέλει να γίνει ακόμα πιο δυνατός, γι'αυτό και έφερε τον Μίτσελ. Υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής. Του έδωσε το "ΟΚ" για να φτιάξει μια καλή ομάδα, όπως ήταν και όταν είχε τον Βαλβέρδε"
πηγη:xaros7.gr
Tags: