...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Γουντς: «Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό»


Ο
 Κιντέλ Γουντς έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ισπανικό Μέσα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την ιστοσελίδα «acb.com», ο Κιντέλ Γουντς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2007/08.

Μεταξύ  άλλων, ο σμολ φόργουορντ της Λάγκουν Άρο δήλωσε πως δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, καθώς άφηνε για πρώτη φορά στην καριέρα του τις ΗΠΑ, ωστόσο έμαθε πολλά από την ομάδα του Πειραιά.

Αρχικά ο Κιντέλ Γουντς για την πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη, που ήταν η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός τόνισε:

«Η αναπτυξιακή λίγκα δεν ήταν για μένα. Ήταν μία διοργάνωση χαμηλού επιπέδου, τόσο στο φυσική κατάσταση, όσο και στην ποιότητα. Δεν ήταν τόσο δυνατή, γι’ αυτό αποφάσισα να φύγω. Πραγματικά έμαθα πολλά από την πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη (σ.σ. στον Ολυμπιακό). Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος εάν θα δούλευα εκεί, γιατί είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με το NBA. Η προσαρμογή ήταν δύσκολη και δεν μιλάω μόνο για το μπάσκετ. Μιλάμε για μία διαφορετική κουλτούρα, συν του ότι ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και δεν μιλούσα την ίδια γλώσσα. Ήταν δύσκολα, αλλά πιστεύω πως όλα πήγαν καλά».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ αναφέρθηκε στα… δεινά που πέρασε ένα χρόνο αργότερα στην Ιταλία και την Φορτιτούντο Μπολόνια:

«Εκεί, δεν είχε καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, καθώς η κατάσταση ήταν τραγική. Δύο πράγματα ήταν τα χειρότερα: τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και οι τραυματισμοί που είχα. Με πίεζαν να αγωνίζομαι, αλλά εγώ τους είχα ξεκαθαρίσει πως δεν θα το κάνω, εάν δεν επανέλθω στο 100%».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER