...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Καραπαπάς: «Ιερή η φανέλα του Ολυμπιακού»


Ο Κώστας Καραπαπάς με αφορμή τις αποδοκιμασίες στον Μασάντο και όσα γράφτηκαν για τις... νουθεσίες προς τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»  μίλησε στον Sentra FM τονίζοντας ότι η φανέλα του Ολυμπιακού είναι ιερή.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας των Πειραιωτών έκανε παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι ιερή και για εμάς αυτό που συμβαίνει με τον Μασάντο είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Εμείς, σαν οργανισμός, δεν θέλουμε οι οπαδοί μας να παρουσιάσουν ένα νέο φαινόμενο.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αποδοκιμαστεί κάποιος παίκτης μας. Αν ο Μασάντο ακόμα δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα αυτό που θέλουμε όλοι μας, χρειάζεται να στηριχτεί από τη διοίκηση και τον κόσμο».

Και συνέχισε:

«Στη δική μου κλίμακα, δεν είναι κόσμια συμπεριφορά να αποδοκιμάζεται ένας παίκτης. Αυτοί είναι οι στρατιώτες του Ολυμπιακού, που ματώνουν τη φανέλα. Πρώτα από όλα εμείς, κι όταν λέω εμείς εννοώ και τον κόσμο, θέλουμε ο παίκτης να αποδώσει.

Προκαλούν πρόβλημα με τις αποδοκιμασίες, δεν χρειάζεται να αντιδρούν έτσι, χρειάζεται να κάνουν λίγο υπομονή, με το χειροκρότημά τους να στηρίξουν τον παίκτη και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο».

Τέλος, ο Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε και την κλήση του παίκτη στην Εθνική Πορτογαλίας:

«Ευτυχώς, σήμερα ο Μασάντο κλήθηκε σήμερα στην Εθνική Πορτογαλίας, για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν. Αραγε αυτοί εκεί δεν ξέρουν κάτι παραπάνω; Η κλήση του ήταν κάτι πολύ θετικό, καθώς ο παίκτης ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα χθεσινά».

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER