...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Αναμένεται να ταξιδέψει στην Αργεντινή ο Λορένθο


-->Ο  Χουάνχο Λορένθο είναι πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού από την Αργεντινή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, άνθρωπος  του Ολυμπιακού στα τέλη Απριλίου αναμένεται να ταξιδέψει στην Αργεντινή, ώστε να παρακολουθήσει για ένα χρονικό διάστημα ποδοσφαιριστές που εξετάζονται εν όψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Αυτοί που έχουν ξεχωρίσει από το τμήμα σκάουτινγκ της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ,  είναι οι Βιέτο, Άλαν Ρούις, Μπαριέντος και Βιγιαφάνιες.

Ο  Χουάνχο Λορένθο, αναμένεται να είναι αυτός ο ποίος θα ταξιδέψει στην Λατινική Αμερική,  προκειμένου να σχηματίσει ο ίδιος άποψη για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Οι  πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ξεχωρίσει τον μέσο Μονσεράτ και τους επιθετικούς Βιντάλ και Μπενίτες, εκτός από  από τον Βιγιαφάνιες, από την Ιντεπεντιέντε (η οποία οφείλει ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ από την μεταγραφή του Νούνιες).

Σύμφωνα με την εφημερίδα,   στον Ολυμπιακό θέλουν το ταξίδι να γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στα τέλη Απριλίου, αν και μέχρι τώρα υπήρχε η πληροφορία ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προτιμούσαν να πάρουν έναν Αργεντινό που να παίζει στην Ευρώπη, να έχει προσαρμοστεί και όχι να φέρουν έναν ταλαντούχο απευθείας στην Ελλάδα.
πηγη: xaros7.gr
Tags: