...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μανιάτης: «Καλύτερο ποδόσφαιρο και Κύπελλο»!


Στόχος  όλων στον Ολυμπιακό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι να κατακτηθεί και το Κύπελλο Ελλάδας, όπως έγινε και πέρσι, κάτι που δήλωσε και ο Γιάννης Μανιάτης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ και την πρόκριση που πήρε ο Θρύλος.

Ο διεθνής παίκτης των Πειραιωτών τόνισε ακόμα, ότι όλοι θέλουν να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και αυτό είναι κάτι που δουλεύουν μαζί με τον Μίτελ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο δεύτερος στόχος μας είναι το Κύπελλο και θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να μας μάθει κάποια πράγματα και εμείς να μάθουμε τι μας ζητάει. Είναι νωρίς να κρίνουμε τον προπονητή και την δουλειά του. Με τη νέα χρονιά θα φανούν όλα όσα μας ζητάει και το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξουμε. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο κάποια πράγματα από αυτά και να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προσφέρουμε καλύτερο θέαμα για να το ευχαριστηθούμε πρώτα απ' όλα εμείς και φυσικά για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Όσο για το Κύπελλο είμαστε κάτοχοι και αυτό που θέλουμε είναι να το διατηρήσουμε».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER