...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Παπάζογλου: «Σκληρή δουλειά για το νταμπλ»


Ο Τάσος Παπάζογλου μίλησε στην ΟΠΑΠ TV   και αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο Θρύλος θα προσπαθήσει να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα για να ευχαριστήσει τον κόσμο του, δίνοντας υπόσχεση  πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να έρθει ακόμα ένα νταμπλ στο Λιμάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΟΠΑΠ TV

Για τον αγώνα:
«Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία εμείς θα κοιτάξουμε κάνουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς παρασυρθούμε. Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε από την Κυριακή τον τίτλο και μαθηματικά  Παίζουμε στην έδρα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νικάμε. Θέλουμε να ράψουμε το 4ο αστέρι».

Για τη διαφορά με τους αντιπάλους και την προσωπική επιδίωξη:
«Εμείς θα πρέπει να κοιτάζουμε την δουλειά μας. Υπάρχει όντως διαφορά με τις άλλες ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει γι αυτό και θα πρέπει να τελειώσουμε εδώ, να κατακτήσουμε άμεσα τον τίτλο. Προσωπικά για μένα, είναι το δεύτερο πρωτάθλημα και  μετράει ακόμα περισσότερο διότι έχω συμμέτοχες. Είναι καλύτερα τα πράγματα, εύχομαι να συνεχίσω στην ομάδα και να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους. Χαίρομαι που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό ο οποίος θέλει να κατακτά τίτλους, δεν με βαραίνει, ούτε με πιέζει».

Για τον... γύρο του θριάμβου:
«Ο κόσμος περιμένει πως και πως για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Πέρυσι είχε γίνει Κάτι παρόμοιο με την Κέρκυρα για αυτό και πρέπει να προσέξουμε. Από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι για να κατακτήσουμε την νίκη και στο τέλος η γιορτή. Δεν υπολογίζουμε ότι έχουμε φύγει με τόσους βαθμούς. Για να συμβεί κάτι άσχημο θα πρέπει να μην είμαστε συγκεντρωμένοι. Στο γήπεδο μας όταν είμαστε σοβαροί δεν χάνουμε. Από την ΑΕΚ γνωρίζω μόνο τον Ανάκογλου, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Θα το κάνουμε μετά το ματς».

Για τη συνέχεια της σεζόν:
«Δεν τελειώνει την Κυριακή η χρονιά, υπάρχουν ακόμα 5 αγωνιστικές και το Κύπελλο. Θα δουλέψουμε σκληρά για το νταμπλ.  Για εμάς είναι  καλό που ανήκουμε στον Ολυμπιακό που δεν έχει προβλήματα, είναι μεγάλη ομάδα και ξεχωρίζει».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO