...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Όταν ο ΜΠΑΟΚ προσκύνησε!


-->Ο  Ολυμπιακός σε μια αρκετά δύσκολη σεζόν,  κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται πάντα ένα σκαλοπάτι παραπάνω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σαν σήμερα τη σεζόν  1987-88, όπου ο Ολυμπιακός δεν είχε ξεκινήσει καλά, ωστόσο στο δεύτερο γύρο, η ομάδα ανέκαμψε και έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν μια από τις άτυχες ομάδες που βρήκε τον Ολυμπιακό «ανεβασμένο» και το πλήρωσε όπως θα το πληρώσει και την Κυριακή (31/3) στο ΝΑΟ.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε υποστεί βαριά ήττα και όλος ο Πειραιάς ζούσε για αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να περάσει από το ΟΑΚΑ.

Στο  15' ο Ολυμπιακός προηγήθηκε  στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του μεγάλου Αργεντινού σταρ Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες, που όπως συνήθιζε να διαλύει τις αντίπαλες άμυνες, έτσι διέλυσε τα δίχτυα του ΠΑΟΚ από τα 11 βήματα. Με τη βοήθεια του κόσμου του και με την ψυχολογία στα ύψη, ο Ολυμπιακός, παρόλο που είχε ισοφαριστεί στο 45' με τον Λαγωνίδη, πήρε το ματς με τον Σοφιανόπουλο στο 56΄ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 αποδεικνύοντας το μέταλλο του Πρωταθλητή!
πηγη  xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER