...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί»


Ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός θα κάνει ο πρόεδρος του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως είπε στη συνάντηση που είχε με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας…

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, στάθηκε και στα γιουχαρίσματα που έχουν ακουστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» λέγοντας πως «δεν θέλω να γιουχάρετε τους παίκτες και είναι άδικο αυτό που γίνεται»... Παράλληλα, τόνισε πως τρανό παράδειγμα πέρσι ήταν ο Αμπντούν που τον γιούχαρε όλο το γήπεδο και έπειτα έγινε σύνθημα των οπαδών...

Αρχικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Ό, τι γράφουν οι εφημερίδες είναι δικά τους θέματα. Δεν ισχύει τίποτα. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και ότι ζητήσει ο προπονητής».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στα διαρκείας: «Θα γίνουν σημαντικές μειώσεις στα εισιτήρια και θα έχουν προνόμια οι παλιοί κάτοχοι».

Μιλώντας για τις γιούχες, επισήμανε: «Δεν θέλω να γιουχάρετε τους παίκτες και είναι άδικο αυτό που γίνεται με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τρανό παράδειγμα είναι αυτό το περσινό με τον Αμπντούν που τον γιούχαρε όλο το γήπεδο και μετά έγινε σύνθημα των οπαδών».

ΠΗΓΗ : gavros.gr

Tags: PODOSFAIRO , SLIDER