...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Το σενάριο για την πρόκριση...


-->Για  τον Ολυμπιακό η νίκη στον τελευταίο αγώνα του με την Κίμκι, στο ΣΕΦ, είναι μονόδρομος προκειμένου να μη μείνει εκτός πλέι οφ.

Την  τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Ρώσους και εφόσον καταφέρουν να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου θα τερματίσουν δεύτεροι στην περίπτωση που η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττηθεί στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα και τρίτοι εάν οι Ισραηλινοί πάρουν το «διπλό», αφού υστερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η  κατάσταση σε περίπτωση ήττας τους περιπλέκεται. Και αυτό γιατί με νίκες των Κάχα Λαμποράλ και Μπαρτσελόνα θα έχουμε  τετραπλή ισοβαθμία ανάμεσα στον Ολυμπιακό, την Κάχα Λαμποράλ, την Κίμκι και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με «θύμα» την ελληνική ομάδα που αποκλείεται από τη συνέχεια.

Με νίκες των Κάχα Λαμποράλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία, μεταξύ του Ολυμπιακού, της Κάχα Λαμποράλ και της Κίμκι, η οποία επίσης αφήνει εκτός προημιτελικών τον Ολυμπιακό. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ περνάει ως δεύτερη.

Ο  Ολυμπιακός ισοβαθμεί με Σιένα, Κίμκι και Μακάμπι Τελ Αβίβ με νίκες των Σιένα και Μπαρτσελόνα και περνάει ως τέταρτος, με την Κάχα Λαμποράλ να αποκλείεται.

Με νίκες των Σιένα και Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός και πάλι θα περάσει ως τέταρτος, καθώς και πάλι μειονεκτεί σε σχέση με τις Κίμκι και Σιένα. Η Κάχα Λαμποράλ αποκλείεται και οι Ισραηλινοί περνούν ως δεύτεροι. Σίγουρα πρώτη είναι η Μπαρτσελόνα.

 πηγη  xaros7.gr
Tags: SLIDER