...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY » Ο πρώτος ΤΙΤΛΟΣ για την ομάδα πόλο Νέων Γυναικών

Έγραψε ιστορία η ομάδα πόλο Νέων Γυναικών, καθώς νίκησε με 8-3 τη Βουλιαγμένη στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών και έφερε στην ακαδημία πόλο τον πρώτο τίτλο της σε επίπεδο θηλέων.

Η ομάδα του Γιάννη Μπενόπουλου,   είδε τις πολίστριές του να δουλεύουν σωστά την άμυνα ζώνης, με τις περιφερειακές να αφήνουν τον αντίπαλο και μετά την κόντρα. Σε μία τέτοια βρήκε το γκολ που τον έβαλε δύο γκολ μπροστά για πρώτη φορά στο πρώτο οκτάλεπτο, με την Ελευθερία Πλευρίτου.

Ο  ΝΟ Βουλιαγμένης για όλο το πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε.  Οι παίκτριες του Μπενόπουλου ήταν αγχωμένες και μόνο η Χρυσή, μαζί με την αμυντική ικανότητα των «ερυθρόλευκων» κράτησαν τη Βουλιαγμένη στα 2 γκολ ενεργητικό. Οι πολίστες των ομάδων της ακαδημίας χτυπούσαν τύμπανο στην κερκίδα και στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, με 4’18’’ να απομένουν, η Ελευθερία Πλευρίτου έκανε το 6-2. Όταν δε η Βάσω, στον τρίτο εύστοχο παραπάνω του Ολυμπιακού, έβαλε το έβδομο, ο τελικός είχε κριθεί. Το όγδοο, ήταν το «ερυθρόλευκο κερασάκι στη χρυσαφένια τούρτα του τίτλου.

Τον  πρώτο τίτλο της σε επίπεδο θηλέων χάρισαν στην Ακαδημία πόλο η Πλευρίτου η οποία βγήκε και πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης και η Διαμαντοπούλου η οποία ψηφίστηκε κορυφαία τερματοφύλακας.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-1, 2-0, 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Κουντούρη, Σώρα, Σιταρένιου, Δατσέρη, Καλογεράκου, Λογοθέτη, Πέττα, Βάσω Πλευρίτου 4, Γκουζούλα, Μιχαηλίδου, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου 1, Γιαννοπούλου.

ΝΟ Βουλιαγμένης: Νιόβη Ζοφώλη, Χυδηριώτη, Μουλάκη 2, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Αντωνιάδη, Βικτόρια Ζοφώλη, Αμαλία Μαυρωτά, Ντάσιου, Σελετοπούλου, Λακουμέντα, Σταυρίδου, Βαρελίδη, Σούρμπη.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr

Tags: POLO/VOLLEY