...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Ανανεώνει ο Κάρολ


-->Ο Ρόι Κάρολ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν και δεν πρόκειται να αλλάξουν τα αρχικά δεδομένα.

Εδώ  και αρκετό καιρό είχε επέλθει η προφορική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, το γεγονός όμως ότι ο Ολυμπιακός αναζητά στην «αγορά» τερματοφύλακα, είχε προκαλέσει έντονη φημολογία περί «διαζυγίου» με τον Κάρολ στο φινάλε της περιόδου. Όμως κάτι τέτοιο,  δεν ισχύει, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν τον έμπειρο γκολκίπερ και ο ίδιος θέλει να παραμείνει.

Πριν  από μερικά 24ωρα ο  Κάρολ είχε μια συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο και οι δυο άνδρες συμφώνησαν να επεκταθεί για έναν χρόνο η συνεργασία τους. Αυτό που απομένει είναι το τυπικό σκέλος των υπογραφών και των ανακοινώσεων.

Βέβαια,   το ότι ο Ολυμπιακός αναζητά πορτιέρο δεν αναιρείται και μάλιστα από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Μπάλαζ Μέγιερι και αν οι «ερυθρόλευκοι» ικανοποιηθούν οικονομικά τον παραχωρήσουν, τότε θα πρέπει να αποκτηθεί ένας γκολκίπερ για να κάνει «δίδυμο» με τον Κάρολ.
ΠΗΓΗ: XAROS7.GR
Tags: