...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Κουίνσι: «Να κάνουμε τρεις νίκες»!!!! (τα ληγμένα πάνε σύννεφο)


-->

Αυτό που θα πάρετε Κουίνσι, όσο αφορά την επίσκεψη σας στο ΝΑΟ, είναι αυτό που δεν έχετε όπως είπε και ο προπονητής σας!

Εκτός του ότι δεν έχουν αρ@@@ όπως είπε και ο προπονητής τους, έχουν και μαλάκυνση εγκεφάλου! Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς τις δηλώσεις του Κουίνσι που πιστεύει ότι μπορεί να πάρει η ομάδα του τρεις νίκες;

Δηλαδή πιστεύει ότι μπορεί στο ΝΑΟ ο βάζελος να πάρει τι; Νίκη; Ρε παιδιά τι σας έχουμε κάνει; Το στομάχι μας έχει πονέσει από τα γέλια. Το μόνο που θα πάρετε από το ΝΑΟ είναι αυτά που είπε ο προπονητής σας ότι δεν έχετε!

Διαβάστε όμως τι είπε ο «σταρ» του λαγοβάζελου:

«Δεχθήκαμε γκολ νωρίς και δυσκόλεψαν τα πράγματα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Υπάρχουν προβλήματα και όντως τα πράγματα δεν είναι καλά για εμάς.

Έχουμε κάποιες ελπίδες, είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα πρέπει να νικήσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια, αν και είναι δύσκολα, για να μπούμε στα play offs».

Για το ότι είχε ζητήσει άδεια πριν από μέρες:

«Είχα πολλούς τραυματισμούς, οπότε αυτό οπωσδήποτε αποτέλεσε τροχοπέδη για την καριέρα μου και τις εμφανίσεις μου και γι’ αυτό ζήτησα άδεια».

Τι έχουμε πάθει ρε με σας και τα καμώματα σας …άντε να τελειώσει το πρωτάθλημα να ηρεμήσουμε λίγο!

πηγη  xaros7.gr
Tags: