...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Φέισα: «Έτοιμοι να δώσουμε χαρά στους φίλους του Ολυμπιακού»


Σήμερα, ο Ολυμπιακός με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, «σφραγίζει» από τόσο νωρίς τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Ο  Λιούμπομιρ Φέισα , αναφερόμενος στο ματς της Κυριακής στη «Real News», τόνισε πως οι συνθήκες ευνοούν για να έρθει η νίκη που θα δώσει το 40ο πρωτάθλημα στον σύλλογο του Πειραιά, ενώ αυτή θα δώσει χαρά και στους φιλάθλους, ζητώντας αυτοπεποίθηση και όχι υπεροψία για έρθουν οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι και να φτάσουμε στον στόχο μας, ο οποίος δε είναι άλλος από τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τόσο νωρίς στη σεζόν. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εμάς, είναι η αλήθεια. Ερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, για τον κόσμο και για τον σύλλογο.

Ξέρουμε τις ευθύνες μας και είμαστε έτοιμοι να τις αναλάβουμε για να δώσουμε χαρά στους φίλους του Ολυμπιακού. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση, αλλά όχι με υπεροψία. Το σκορ στον αγώνα του πρώτου γύρου δεν λέει τίποτα. Τώρα είναι άλλο ματς, άλλες οι περιστάσεις. Αν παίξουμε στο 100%, δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε, αφού έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε τον τίτλο και να το γιορτάσουμε με τους φιλάθλους μας».-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER