...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » «Παίζουν» Οσπίνα, Ντρόμπνι


-->Σε  αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται o Ολυμπιακός και οι περιπτώσεις που φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει είναι αυτές των Νταβίντ Οσπίνα και Γιάροσλαβ Ντρόμπνι.

Οι  «ερυθρόλευκοι»  κινούνται για την ενίσχυσή τους και κάτω από τα γκολπόστ, έστω και αν θεωρείται δεδομένη η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κάρολ, ωστόσο στο μεγάλο Λιμάνι θέλουν και μία τρίτη ενδεκαδάτη λύση, έχοντας ξεχωρίσει ήδη κάποιες περιπτώσεις.

Μεταξύ αυτών που έχουν έρθει στο προσκήνιο κάποια από αυτά  δείχνουν να έχουν ξεχωρίσει στις τάξεις των πρωταθλητών και είναι των Οσπίνα και Ντρόμπνι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος».

Ο  τερματοφύλακας της Νις, δείχνει να είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση, αφού είναι διεθνής (Κολομβία), σε πολύ καλή ηλικία (24 ετών) κι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο στη γαλλική ομάδα.

Σύμφωνα  πάντα με το δημοσίευμα, αναφορικά με τον Ντρόμπνι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έχει αναθερμανθεί τις τελευταίες ημέρες, τη στιγμή που ο Τσέχος πορτιέρο φέρεται να έχει ρίξει και τις απαιτήσεις του.

πηγη : xaros7.gr
Tags: SLIDER