...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Βοήθησε τον Ολυμπιακό σε έναν ακόμα τίτλο»


-->Ο Ρόι Κάρολ έχει ενσωματωθεί εδώ και μερικές ώρες στην εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας, ο οποίος μπορεί να αισθάνεται υπέροχα από τη στήριξη που λαμβάνει από τους συμπατριώτες του.

Σε  μερικές ημέρες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 η Βόρεια Ιρλανδία αντιμετωπίζει τη Ρωσία και οι συμπατριώτες του φαίνεται να τον έχουν σε μεγάλη υπόληψη, αφού πριν φιλοξενήσουν τις δηλώσεις του ενόψει του δύσκολου αυτού αγώνα, υπάρχουν μερικοί χαρακτηρισμοί που αποδεικνύουν πόσο πολύ στηρίζονται σε αυτόν.

Το  κείμενο της ιστοσελίδας belfasttelegraph.co.uk γράφει χαρακτηριστικά:

«Ο γεννημένος στο Φέρμανα τερματοφύλακας ενσωματώθηκε στην ομάδα έχοντας καλή διάθεση, καθώς βοήθησε τον Ολυμπιακό σε έναν ακόμα τίτλο - δύο πρωταθλήματα σε δύο σεζόν για τον Ρόι - και βρίσκεται καθ' οδόν στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου και συνεπώς του νταμπλ. Ο 35χρονος Κάρολ έχει βρει τον εαυτό του στην ομάδα του και τώρα θέλει να κάνει το ίδιο για την πατρίδα του στους αγώνες με τη Ρωσία την Παρασκευή και με το Ισραήλ την ερχόμενη Τρίτη».

Και  καταλήγει με τις δηλώσεις του πορτιέρο του Θρύλου, που μαζί με τους συμπαίκτες του στοχεύουν να κερδίσουν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μάικλ Ο' Νιλ:

«Έχω εντυπωσιαστεί με τον Μάικλ από τότε που ανέλαβε την ομάδα και γνωρίζω και άλλους στην ομάδα που νιώθουν όπως εγώ. Γνωρίζω πως δεν έχουμε κερδίσει ακόμα με αυτόν στον πάγκο, αλλά υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα να τα καταφέρουμε»

πηγη xaros7.gr
Tags: