...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Δικαίωση για Αγγελόπουλους


-->Το  πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον αθλητικό δικαστή, Δημήτρη Φούκα σε καλό κλίμα.

Διαβεβαιώσεις   πως από την πλευρά τους θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κυλήσουν όλα ομαλά και χωρίς παρατράγουδα, έδωσαν οι διοικητικοί ηγέτες των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης αλλά επισήμαναν πως περιμένουν να τηρηθούν όσα έχουν πλέον συμφωνηθεί και με τον ισχυρό άνδρα των «πράσινων».

Ο  αθλητικός δικαστής απάλλαξε τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος για τις δηλώσεις τους μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά, η απόφαση;

Ο αθλητικός δικαστής:

1) Απαλλάσσει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος από τους παράγοντες της, κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο,

2) Απαλλάσσει τον πρόεδρο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος και

3) Απαλλάσσει το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Γεώργιο Αγγέλοπουλο από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος.
πηγη xaros7.gr
Tags: