...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » «Εκπαιδεύοντας» τον Βλαχοδήμο


-->Ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητες του νεαρού άσου της ομάδας μας,  σε καθημερινή βάση ασχολείται μαζί του.

Ο βοηθός του Μίτσελ, Βίκτορ Σάντσεθ, όταν τελείωσε το πρόγραμμα, έμεινε στο γήπεδο με τον  νεαρό άσο και εκείνος εξασκήθηκε στις επιθέσεις κατά μέτωπο, προσποίηση στον αμυνόμενο και σουτ προς την εστία, με απώτερο σκοπό να βελτιωθεί σε αυτούς τους τομείς.

Αυτό που επιδιώκει ο Μίτσελ, δίνοντας έξτρα πρόγραμμα στον Βλαχοδήμο, είναι να τον βελτιώσει σε όλους τους τομείς και κυρίως στα τελειώματα των φάσεων. Ντρίμπλα έχει, γρήγορος είναι, άρα αν καλυτερεύσει στα τελειώματά του, τότε θα   ολοκληρωθεί ως ένας πολύ καλός ακραίος στο μέλλον.

Ο νεαρός είναι άπιαστος, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει τις δυνατότητες να πάει ψηλά και για το λόγο αυτό ο Μίτσελ δεν  διστάζει να τον «πιέσει» λίγο παραπάνω ώστε να τον βελτιώσει.

Όταν  ένας προπονητής, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για έναν ποδοσφαιριστή του, τότε ο νεαρός από τη μεριά του, οφείλει να ακούσει μερικά πράγματα και είναι δεδομένο πως αν το κάνει, όλο το μέλλον θα είναι δικό του.
[pigi:xaros7.gr
Tags: