...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Μίτσελ: «Στον Ολυμπιακό είμαι πολύ χαρούμενος»


-->Σε  ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως δεν έχει τη δυνατότητα να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους»

Μεταξύ  άλλων ο Μίτσελ     σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό «esRadio»:

«Το γεγονός πως ήμουν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ δεν σημαίνει ότι έχω τις ικανότητες και τα προσόντα να γίνω προπονητής της ομάδας. Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έλεγα πως δεν είναι εύκολο στη Ρεάλ να ακολουθηθεί το μοντέλο Γουαρδιόλα της Μπάρτσελόνα, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το άθλημα. Δεν είναι κάτι ευχάριστο, ωστόσο η γνώση μου και η αγάπη μου για την Ρεάλ είναι κάτι που δεν χωρά αμφιβολία. Και φυσικά δεν είναι θέμα προσωπικών σχέσεων με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν υπάρχει μεταξύ μας κανένα πρόβλημα».

Θέλοντας  να καταδείξει το ειδικό βάρος των «ερυθρόλευκων» στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ανάγκη για επιτυχίες που έχουν οι Πειραιώτες παρά τα ήδη πολλά τους επιτεύγματα τόνισε με νόημα:

«Στον Ολυμπιακό είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα, έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια της από την ημέρα που ήρθα και έχει κάνει αρκετά ρεκόρ. Δεν έχει σημασία βέβαια το τι καταφέρνει κανείς, αλλά ποιος το καταφέρνει»…

 πηγη : xaros7.gr
Tags: SLIDER