...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Θεοδωρίδης: «Τώρα το νταμπλ»


Ο  αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, έθεσε ως στόχο, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο  κ. Θεοδωρίδης ανέφερε:

«Από τα 40 πρωταθλήματα, στα 33 ήμουν παρών είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως αντιπρόεδρος. Είναι ένα τεράστιο κατόρθωμα, να έχουμε πάρει 40 τίτλους. Δεν νομίζω άλλη ομάδα στην Ευρώπη στα σοβαρά πρωταθλήματα να το έχει καταφέρει αυτό. Είναι μεγάλη ευτυχία που συμπίπτει η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ημέρα που ιδρύθηκε αυτός ο τεράστιος σύλλογος».

Στη συνέχεια, σχολίασε:

«Θέλω να σας πω κάτι. Ο πατέρας μου ήταν από τα πρώτα 100 ιδρυτικά μέλη του Ολυμπιακού την εποχή εκείνη. Τους 100 «αθάνατους» όπως τους έλεγαν. Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο μπήκα κι εγώ σ’ αυτή τη λίστα των «αθανάτων» και είναι τεράστια η τιμή να υπηρετώ τον Ολυμπιακό».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Αφιερώνουμε το πρωτάθλημα στους φιλάθλους μας, αυτή την τρομακτική δύναμη του Ολυμπιακού, και φυσικά στον πρόεδρό μας που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει την ομάδα. Ευχαριστώ τους πάντες που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον πρώτο υπάλληλο ως τον τελευταίο και στο Ρέντη και στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Θέλουμε από εδώ και πέρα να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ξέρετε, το πρωτάθλημα το είχαμε κατακτήσει από τον Ιανουάριο. Αλλά δεν χρειάζεται να το λέμε για να παίζει και ποδόσφαιρο η ομάδα. Μας μένουν κάποια παιχνίδια και δυο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που πρέπει να τα κερδίσουμε. Τότε θα έχει τελειώσει για εμάς το πρωτάθλημα. Θέλουμε να δείχνουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας. Στους φιλάθλους μας πρέπει να χρωστάμε πάντα καλές εμφανίσεις».

«Δίπλα μου είναι ο Αμπντούν», είπε ο κ. Θεοδωρίδης και ανέφερε:

«Του έχω μεγάλη συμπάθεια και με φωνάζει πατέρα. Μου λέει να πω στον κόσμο τη γνώμη μου για αυτόν. Είναι τεράστιος παίκτης».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO