...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης

Ο  Ολυμπιακός προχωράει στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να υπογράφει την Παρασκευή συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο  Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τις μικρές Εθνικές ομάδες και έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Εργοτέλη,  κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος κινήθηκε ταχύτατα για την απόκτηση του νεαρού παίκτη.

Μετά  τον συμπαίκτη του Μανώλη Τζανακάκη, που είναι ήδη μέλος του Ολυμπιακού, αλλά δεν αγωνίζεται ακόμα στην ομάδα, ο 20χρονος (5/3/1993) χαφ, θα είναι το δεύτερο κρητικόπουλο που θα φορέσει την ερυθρόλευκη.

Την Παρασκευή λοιπόν, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Πειραιώτες και θα γίνει το νέο μέλος της ομάδας.

Με  αυτή τους την κίνηση οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν την επιθυμία του συλλόγου να επενδύσει στο εγχώριο ταλέντο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να προσφέρουν στην ομάδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr

Tags: PODOSFAIRO , SLIDER