...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Πρώτα η νίκη και μετά η φιέστα


-->Στο Λιμάνι τα πάντα κινούνται στον ρυθμό του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ και πλέον όλοι περιμένουν, για να «σφραγίσουν» και τυπικά την κατάκτηση του τίτλου, που είναι και σημαδιακός, αφού φτάνει τους 40 στην ιστορία του, ανήμερα των 88ων γενεθλίων του.

Ωστόσο θα πρέπει να πέσουν λίγο η τόνοι, αν και  είναι κάπως δύσκολο να το καταφέρουν αυτό, γιατί από τη μια το κλίμα που επικρατεί στην ερυθρόλευκη οικογένεια, από την άλλη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, η τελευταία επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο,  έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας και πίστης, ότι ο Ολυμπιακός όχι απλά θα φτάσει στη νίκη, αλλά αυτή θα είναι και με μεγάλο σκορ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όλο αυτό το διάστημα πριν την αναμέτρηση αλλά και με την παρουσία του στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, θα απαιτήσει ταπεινωτική ήττα εις βάρος της ΑΕΚ. Άλλωστε στο παρελθόν έχει συμβεί πολλές φορές η ΑΕΚ να φεύγει με ταπεινωτικές ήττες από το ΝΑΟ.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι προσγειωμένοι και σοβαροί, ώστε τα θέλω των φιλάθλων και τα δικά τους που είναι ασφαλώς τα ίδια να πραγματοποιηθούν και να πάνε όλα καλά, ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι η ΑΕΚ θα είναι προσεκτική και υποψιασμένη και θα κοιτάξει να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Γι' αυτό και το μήνυμα που περνάει στην ομάδα είναι να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα που πρέπει στο παιχνίδι.

Αυτό λοιπόν που προέχει είναι να κερδίσει πρώτα η ομάδα, έχοντας καλή εμφάνιση και μετά θα ακολουθήσουν τα πανηγύρια όπως πρέπει και όπως αρμόζει στο φινάλε.
pigi: xaros7.gr
Tags: