...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Όσο μας προκαλείτε τόσο φτιαχνόμαστε «μπουγατσόμαγκες»


-->Τι πιστεύετε ότι κάνετε αυτές τις ημέρες;  Να σας πούμε εμείς λοιπόν τι έχετε καταφέρει… να μας ΦΤΙΑΞΕΤΕ περισσότερο!

Μας προκαλείτε απροκάλυπτα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα γιατί νομίζετε ότι σας εξυπηρετεί.

Εμείς λοιπόν σας ενημερώνουμε ότι  απλά θα κάνουμε τη ΔΟΥΛΕΙΑ μας στο γήπεδο και μόνο. Εκεί που και 80-20 να σας παίξει ο δικός σας ο Σιδηρόπουλος θα ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ και θα παρακαλάτε να τελειώσει ο αγώνας.

«Π@@@@» του βορρά από τον Λιμάνι του Πειραιά δεν θα περάσετε παρά μόνο αν δεν κατέβει η ομαδάρα μας στο γήπεδο. Αυτό βάλτε το καλά στο κούφιο μυαλό σας.

Γι’ αυτό εμείς σας προκαλούμε να μας προκαλέσετε ακόμα περισσότερο για να μας γνωρίσετε όπως δεν μας έχετε γνωρίσει ποτέ μέχρι τώρα.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι  πρωταθλητής για 40η φορά και όλη η Ευρώπη μιλάει για το μεγαλείο του. Εσείς μπροστά μας είστε ένα ΤΙΠΟΤΑ και ένα ΤΙΠΟΤΑ θα μείνετε. Όσα λεφτά και να βάλει ο Σαββίδης ομάδα δεν θα γίνεται ποτέ. Γιατί για να γίνετε πρωταθλητές πρέπει να το ΕΧΕΤΕ, να ρέει στο αίμα σας, να έχετε παρελθόν και παρόν. Και από αυτά δεν έχετε…

Γι’ αυτό  την Κυριακή το βραδάκι μπροστά στα μάτια του προέδρου σας του Σαββίδη θα προσκυνήσετε άλλη μια φορά στο ΚΑΣΤΡΟ του ΘΡΥΛΟΥ μας τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ …και μετά θα καταλάβετε ΟΛΟΙ μαζί για μια ακόμα φορά ότι… «Το Λιμάνι του Περαία είναι βαθύ…»!

Δεν θέλουμε να σας νικήσουμε απλώς, αλλά να σας ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ και θα το κάνουμε αυτό!

Θυμηθείτε τώρα την περασμένη σεζόν (το πιο πρόσφατο) όταν ο Θρύλος μας, σας είχε κερδίσει στο   "Γεώργιος Καραϊσκάκης"   με σκορ 2-1, με σκόρερ των ερυθρολεύκων σε εκείνο το ματς τους  Νταβίντ Φουστέρ και Ραφίκ Τζιμπούρ, τους οποίους και θα έχει στην διάθεση του ο Μίτσελ.
Με το κεφάλι κάτω θα φύγετε... όπως οι μπλούζες σας
  πηγη  xaros7.gr
Tags: SLIDER