...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Τα βαψίματα εμείς!


-->Η χαρά που πήραμε με την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας στην Κρήτη είναι δυσανάλογη με το μέγεθος του αντιπάλου. Είχαμε κάποια δείγματα από τη δουλεία του Μίτσελ σε συνδυασμό με το παραπάνω κίνητρο που φυσιολογικά έχουν οι παίκτες με ένα καινούργιο προπονητή.

Βλέπαμε ότι οι παίκτες αφομοιώνουν το σύστημα της ομάδας και την επιθετική φιλοσοφία αλλά δεν περιμέναμε να φτάσουν τόσο γρήγορα σε τέτοιο επίπεδο. Η ομάδα έκλεισε στόματα παίζοντας όπως ακριβώς τη θέλει ο κόσμος της ανικανοποίητη και με συνεχές σφυροκόπημα μέχρι τις καθυστερήσεις.

Η ηδονή είναι μεγαλύτερη όταν τα κάνεις μπροστά σε κάθε λογής πικραμένο που μαζεύεται όπου παίζει ο Ολυμπιακός για να βγάλει τα κόμπλεξ του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ναός θα γέμιζε και χωρίς να έπαιρνε η ομάδα και μαθηματικά το πρωτάθλημα με όποιο αντίπαλο και να έπαιζε γιατί ο κόσμος διψάει για μπάλα.
Ασφαλή συμπεράσματα για τον προπονητή ακόμη δεν μπορείς να βγάλεις, ότι μας είχε δείξει μέχρι τώρα είναι περισσότερο από τις προσδοκίες μου.

Πέρα από τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις φαίνεται ότι τα πηγαίνει καλά με τους παίκτες και κάνουνε πράγματα και για πάρτη του. Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια στους αγώνες που θα δώσουμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρόεδρος θα ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές το καλοκαίρι και είναι διατεθημένος "να δώσει τα κλειδιά" όπως είχε κάνει με τον Βαλβέρδε.

Τελικά το να θυσιάσουμε μια ενδεχόμενη πρόκριση στο βωμό της φιλοσοφίας και D.N.A. μας αποδεικνύεται μια πολύ σοφή κίνηση.

Υ.Γ.Καλά το είπε ο Φαμπρί για τα βαψίματα "έχει να πέσει σοβάντισμα στο Καραισκάκη"!
πηγη:olympiakos24.gr
Tags: