...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Και όμως μπορεί δεύτερος ο Ολυμπιακός
 Ο Ολυμπιακός μπορεί ακόμη να εξασφαλίσει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά και να τερματίσει δεύτερος, παρά την ήττα του από την Μακάμπι στο ΣΕΦ.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μπήκαν σε περιπέτειες μετά την ήττα από την Μακάμπι, ωστόσο μπορούν    ακόμη να τερματίσουν δεύτεροι, έστω και αν χάσουν την επόμενη εβδομάδα στην Πόλη από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, βάσει ενός απόλυτα πιθανού σεναρίου.
Ας δούμε όμως τα πιθανά σενάρια…
-Με  δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς, με «Φενέρ» εκτός και Χίμκι εντός, ο Ολυμπιακός δεν χάνει την πρόκριση. Αν  η Σιένα, η οποία παίζει με την αδιάφορη Μπαρτσελόνα εντός και την Κάχα Λαμποράλ εκτός, γνωρίσει μία ήττα ή συμβεί το ίδιο και με τη Μακάμπι, η οποία  φιλοξενεί την Μπεσίκτας και ταξιδεύει στη Βαρκελώνη, τότε οι δύο νίκες τού εξασφαλίζουν τη δεύτερη θέση.
-Ακόμη και αν χάσει ο Ολυμπιακός στην Πόλη την επόμενη εβδομάδα
μπορεί να είναι δεύτερος. Αυτό γίνεται αν κερδίσει τη Χίμκι στο ΣΕΦ, η Σιένα χάσει ένα από τα δύο της ματς και η Μπαρτσελόνα κερδίσει τη Σιένα στην Ιταλία και ή τη Μακάμπι στην Μπαρτσελόνα, στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς και τη Χίμκι, ακόμη και με τη Σιένα, θα υπερτερεί καθώς όλες οι ομάδες θα έχουν στα μεταξύ τους ματς από μία νίκη, αλλά ο Ολυμπιακός θα υπερτερεί με τις δύο κόντρα στους Ρώσους.
Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε, πως ο Ολυμπιακός σε πιθανή ισοβαθμία με τη Σιένα (-2, +1), τη Μακάμπι (+1, -6) μειονεκτεί, είναι στα ίσα με την Κάχα Λαμποράλ (-8, +8) και έχει κερδίσει στο πρώτο ματς με τη Χίμκι (+5). Εφόσον διπλασιάσει τις νίκες του επί της Χίμκι, θα έχει το πάνω χέρι στις πολλαπλές ισοβαθμίες.
Δείτε το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγώνων αναλυτικά:
Χίμκι (7-5): Κάχα Λαμποράλ εντός, Ολυμπιακός εκτός
Μακάμπι (7-5): Μπεσίκτας εντός, Μπαρτσελόνα εκτός
Ολυμπιακός (7-5): Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ εκτός, Χίμκι εντός
Σιένα (7-5): Μπαρτσελόνα εντός, Κάχα Λαμποράλ εκτός
Κάχα Λαμποράλ (6-6): Χίμκι εκτός, Σιένα εντός
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER