...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO »

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέχει  δωρεάν εισιτήρια σε ποδοσφαιριστές των υποδομών των πειραϊκών σωματείων για τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως μας ενημέρωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΕ κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ παρέχει 250 δωρεάν εισιτήρια για όσους ποδοσφαιριστές των υποδομών των πειραϊκών σωματείων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Πρωταθλήματος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ την Κυριακή 31.3.2013 στο γήπεδο Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.

Η διαδικασία συμμετοχής, με όσους ποδοσφαιριστές επιθυμεί να συμμετέχει το κάθε σωματείο, είναι η κάτωθι:

Αποστέλλεται με fax (210 4823 363 – υπόψη Υπεύθυνου Υποδομών κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ) στην Ε.Π.Σ.Π. ενημερωτική κατάσταση με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Οι ποδοσφαιριστές θα συνοδεύονται ανά 10 από εκπρόσωπο του σωματείου, ήτοι 10 ποδοσφαιριστές 1 εκπρόσωπος, 20 ποδοσφαιριστές 2 εκπρόσωποι.
Οι ποδοσφαιριστές θα φορούν την φόρμα της ομάδας τους.
Η συνάντηση όλων των σωματείων με τους ποδοσφαιριστές του θα γίνει στο γήπεδο Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ στο parking 3 στις 6.15 μ.μ.
Για τον συντονισμό της ανωτέρω διαδικασίας καλούνται οι υπεύθυνοι των υποδομών των πειραϊκών σωματείων να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Υποδομών κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑ, θα συντονίσουν την όλη διαδικασία παρακολούθησης από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, του αγώνα της Κυριακής 31.3.2013.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και σημειώνει ότι συνεχίζοντας να στηρίζει τις υποδομές των πειραϊκών σωματείων αποδεικνύει και τον προσανατολισμό του υπέρ των υποδομών του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr


Tags: PODOSFAIRO