...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ο Ράγιος θέλει Ολυμπιακό

Ο  Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίζεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Σε μια ενδεχόμενη μετεγγραφή στους νταμπλούχους Ελλάδος, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του, χωρίς όμως να υπάρχει πρόθεση για την άμεση απόκτησή του ο Ισπανός μέσος του Αστέρα Τρίπολης δε θα έλεγε όχι.

Για  την συγκεκριμένη θέση, ο  Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Τόμας Ντε Βινσέντι και οι πιθανότητες να μετακομίσει ο Ράγιος από την Τρίπολη στον Πειραιά, μειώνονται σημαντικά.

Για  τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης ο Μίτσελ έχει καλή άποψη και το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εξετάζει την περίπτωσή του. Επίσης, ένας σημαντικός παράγοντας για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής είναι η τιμή που θα ορίσουν οι Αρκάδες για την παραχώρησή του.

Διαβάστε τι είχε πει σε συνεντεύξη που είχε παραχωρήσει:

Ο συμπατριώτης σου, προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, εκφράστηκε πρόσφατα κολακευτικά για σένα. Να φανταστώ ότι θα ήθελες να συνεργαστείτε;

«Αλήθεια, είναι πολύ ευχάριστο να μιλούν για σένα σπουδαίοι άνθρωποι, όπως ο κύριος Μίτσελ. Για την ώρα, πάντως, το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στην ομάδα μου και στους στόχους της – και, άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι έχω συμβόλαιο μέχρι το 2014».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO