...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Τον πρώτο... λόγο ο Μίτσελ


-->Αυτός που θα  αποφασίσει για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού είναι ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έχει τις  «ευλογίες» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το  απόγευμα της Τετάρτης (27/3), ο Πρόεδρος  της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, συναντήθηκε με κατόχους καρτών διαρκείας και στην ομιλία του έδειξε πως αυτός που θα έχει τον πρώτο  λόγο στις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι ο Μίτσελ, υποστηρίζοντας πως η ΠΑΕ θα πάρει ότι χρειαστεί ο Ίβηρας προπονητής.

Μεταξύ  άλλων τα λόγια του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας ήταν:

«Είμαστε καθημερινά σε επαφή με τον προπονητή, ο οποίος θα υποδείξει στη διοίκηση τις λύσεις που κρίνει ότι χρειάζονται και η διοίκηση θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του».

Ο  Ισπανός προπονητής μάλιστα,  έχει ήδη αρχίσει να κάνει τα  πλάνα του για το καλοκαίρι, καθώς έχει ετοιμάσει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο  Μίτσελ, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο και να δουλέψει από την αρχή μαζί του, ωστόσο, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι επιλογές θα βαραίνουν τον ίδιο στη συνέχεια.
πηγη : xaros7.gr
Tags: SLIDER