...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Τα θέλουμε όλα


-->Ο κόσμος του Θρύλου γέμισε το Καραΐσκάκη συνδυάζοντας τα ογδοηκοστά όγδοα γενέθλια του συλλόγου με το τεσσαρακοστό πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Αναμφίβολα ένα σπουδαίο επίτευγμα που πιστώνεται στο κόσμο του Ολυμπιακού που δεν σταμάτησε από την πρώτη χρονιά της ίδρυσης του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας να δείχνει την αγάπη του, την πίστη του και την αφοσίωσή του προς αυτόν.

Ο Ολυμπιακός είναι καθημερινή έγνοια για κάθε έναν από τους πιστούς οπαδούς του που θεωρεί καθήκον του να τον υπηρετεί σαν καλός στρατιώτης.

Αυτή πιστεύω είναι η διαφορά μας από τους υπόλοιπους φιλάθλους και οπαδούς. Εμείς όταν δηλώνουμε ότι είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ υποδηλώνουμε ταυτόχρονα την στάση και τον τρόπο ζωής μας. Αυτά μας έμαθαν οι παλιότεροι, την αφοσίωση, τον σεβασμό, τη φιλία, την αλληλεγγύη. Αυτά είναι υποχρέωση μας να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας έτσι ώστε να συνεχίσουν περήφανοι και αυτοί την ένδειξη ιστορία μας.

Τα γεμάτα γήπεδα όπου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός είναι η απάντηση μας σε όσους θέλουν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο αφού κατάφεραν να καταστρέψουν τις ομάδες τους πρώτα. Όσες προσπάθειες και να κάνουν οι λασπολόγοι και οι καιροσκόποι επικριτές να μας απογοητεύσουν θα πέφτουν στο κενό γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να κατανοήσουν το μεγαλείο του Θρύλου, οι χαζούληδες.

Σ' αυτή τη ζωή αργά ή γρήγορα παίρνει ο καθένας αυτό που του αξίζει και ο κόσμος του Θρύλου δεν κάνει εκπτώσεις.

Τα θέλουμε όλα γιατί έχουμε σε όλα τα σπορ τις καλύτερες ομάδες που διοικούνται τίμια και περήφανα από τους ηγέτες προέδρους μας, που αφουγκράζονται και υλοποιούν τα... ''θέλω μας είναι και θέλω δικά τους''.
ΠΗΓΗ: olympiakos24.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER