...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Ένα πανό που αποτύπωσε την ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας


-->Ένα τεράστιο μπράβο με όλη την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ καρδιά μου σε όλα αυτά τα παιδιά από όλους τους συνδέσμους μας που με το προσωπικό τους αγώνα, άφησαν τα ΠΑΝΤΑ απο την Πέμπτη που ξεκίνησαν να ετοιμάζουν αυτό το υπέροχο πανό που έπιασε όλο το πέταλο μας απο άκρη σε άκρη, παρουσιάζοντας αυτό το κάτι μαγικό.

Αρρώστησε όλους τους δικούς μας, και έκανε όλους τους αντίΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ να σκάσουν απο το κακό τους, γιατί πολύ απλά γι αυτούς είναι ασύλληπτα αυτα που κάνει η ΘΎΡΑ η 7.

Και στο 88ο λεπτό συντονισμένα τα καπνογόνα πήραν φωτιά τα τύμπανα χτυπούσαν δυνατά και έγινε κόλαση όχι μόνο η ΘΥΡΑ η 7 αλλά όλο το γήπεδο .

Ο ΛΑΟΣ μας για μια ακόμα φορά ήταν όπως ΕΠΡΕΠΕ. Αδέρφια μου πόσες ΦΟΡΕΣ θα σας το πω, το πράγμα είναι πάρα πολύ απλό. ΟΤΑΝ φωνάζουμε όλοι στο πέταλο αυτό ο ΚΑΘΕ αντίπαλος παθαίνει ΠΑΝΙΚΟ και προσκυνά στα σίγουρα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

ΑΔΕΡΦΙΑ μου σε ΑΥΤΟ το παιχνίδι τα λόγια γίνανε ΠΡΑΞΕΙΣ ο καθένας μας που βρέθηκε στο γήπεδο ήταν όπως πρέπει, μόνο ΦΩΝΗ. Δεν περιμένατε κανέναν για να αρχίζετε να φωνάζετε και να τραγουδάτε... Και μη ξενερώνετε ποτέ... όσο είστε μέσα στο ΝΑΟ! Όταν βγείτε έξω κάντε ότι θέλετε αλλά μέσα στο γήπεδο μόνο ΦΩΝΗΗΗΗΗΗ!!!

Αυτό που θέλαμε σαν ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ και μάγκες Πειραιώτες ήταν μόνο ΕΝΑ και το αυτό, νίκη κόντρα στο Αεκάκι. Οπότε συνδυάσαμε τα 88α ΓΕΝΕΘΛΙΑ μας με την 40η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας! Ένα επιβλητικό 3-0 στην ΚΟΥΛΑ στο πανέμορφα της ΟΥΛΑ .

Έτσι απλά ράψαμε το 4ο αστέρι στην φανέλα, που είναι σκέτη τρέλα!

Πήρε φωτια η ΘΎΡΑ η 7 και όλοι οι αλλόθρησκοι ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ! Γιατί σε όλη την Ευρώπη και όλη την Ελλάδα ο ΘΡΎΛΟΣ είναι η μόνη ΟΜΑΔΑ που καταφέρνει όλα αυτά ΠΑΝΤΑ μαζί με την ΘΎΡΑ την 7.

ΤΩΡΑ Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ....

Εισιτήρια για το παιχνίδι ΑΥΤΟ σε όλους τους συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 7. Γιατί ΠΑΜΕ για την κατάκτηση αδέρφια και του ντάμπλ !
Tags: