...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Μαγεία με Τζιοβάνι και φάπα στον πελάτη!


-->Σαν σήμερα, στις 4 Μαρτίου του 2001 ο Τζιοβάνι έκανε κόντρα στον Παναθηναϊκό ένα από τα πιο ωραία  «μαγικά» της καριέρας του στον Ολυμπιακό.

Οι  «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τους «αιώνιους πελάτες» τους στο  Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τους περιποιήθηκαν ως συνήθως.

Ένα γκολ και να καίει από τον αρχηγό τον   Τζόρτζεβιτς στο  69΄ μετά από τη μαγική κάθετη πάσα του Τζιοβάνι, ο οποίος είχε μπει δύο λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό  χώρο. Ο «Τζόλε» πέρασε τον Νικοπολίδη  και σε κενή εστία  έστειλε την μπάλα στα  δίχτυα του «πελάτη».

Οι Πειραιώτες με αυτούς τους τρεις βαθμούς κόντρα στους λαγοβάζελους,  έφυγαν 12 ολόκληρους βαθμούς μπροστά, αφήνοντας δεύτερη και σε μεγάλη απόσταση από την ομάδα του Στράτου Αποστολάκη. Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά «αγκάλιασε»  το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα εννιά αγωνιστικές πριν το  τέλος.

Για την ιστορία ο Τάκης Λεμονής είχε  παρατάξει για τον Ολυμπιακό τους:

Ελευθερόπουλο, Μαυρογενίδη, Γεωργάτο, Καραταϊδη (56΄ Πατσατζόγλου), Κωστούλα, Ζε Ελίας, Γιαννακόπουλο (73΄ Άντζα), Τζόρτζεβιτς, Νινιάδη Άλβες (67΄ Τζιοβάνι), Αλεξανδρή
πηγη: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO