...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Έξι μόνο;


-->Ο  Ολυμπιακός την Κυριακή (10/3) αντιμετωπίζει την ΑΕΚούλα και στόχος του   είναι η νίκη ώστε να ράψει και μαθηματικά το 4ο αστέρι στην φανέλα του.

Φέτος οι «ερυρθόλευκοι» δεν έχουν αντίπαλο εντός συνόρων, καθώς είναι αναμφισβήτητα η ποιοτικότερη ομάδα της Superleague. Το πρωτάθλημα έχει ήδη κατακτηθεί εδώ και πολύ καιρό και μένει μόνο το τυπικό του θέματος για να ράψει το 4ο αστέρι στη φανέλα.

Την Κυριακή λοιπόν με την ΑΕΚούλα, ο Θρύλος θα «τελειώσει» και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αφού είναι πέρα για πέρα σίγουρο ότι θα πάρει τη νίκη.

Μια νίκη που την οφείλει άλλωστε στο κόσμο και όχι πάντως μια νίκη με 1 ή 2 τέρματα. Άπαντες θέλουν νίκη μεγάλη, γιατί μπορεί, γιατί το έχει ξανακάνει. Άλλωστε   την ΑΕΚούλα  ο Ολυμπιακός και στο παρελθόν την έχει φορτώσει με πολλά γκολ. Τα αγαπημένα μας σκορ είναι 3αρες, 4αρες και 6αρες.

Αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας θα κάνουν τα πάντα να ξεπεράσουν την 6αρα και πανηγυρίσουμε έτσι όπως αρμόζει τα 88 μας γενέθλια και το 40ο πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού μας.
πηγη :xaros7.gr
Tags: BASKET