...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Σκέψεις για αξιοποίηση του Ιμπαγάσα

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού επεξεργάζονται την αξιοποίηση του Αριέλ Ιμπαγάσα, εφόσον ο Αργεντινός χαφ ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο  Αριέλ Ιμπαγάσα αναμφίβολα αποτελεί μία  από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχουν φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Με  τις εμπνεύσεις του χαρίζει ακόμα μοναδικές στιγμές θεάματος στους φιλάθλους όλων των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος και η παρουσία του στα γήπεδα αποτελεί κόσμημα.

Πάντως αν και μπορεί το  ερχόμενο καλοκαίρι, να κρεμάσει τα παπούτσια του, διανύοντας το 37ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την Πειραϊκό σύλλογο…

Σύμφωνα  με δημοσίευμα του «Γαύρου», στην  «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο να αξιοποιήσουν τον Αργεντινό χαφ και να αναλάβει συγκεκριμένο πόσο μέσα στην ομάδα.

Βέβαια οι συζητήσεις που έχουν προϋπάρξει ήταν καθαρά φιλολογικές και τίποτα δεν είναι επίσημο αφού ο Ιμπαγάσα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο  «Κάνιο» πάντως,   έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με την προπονητική, αφού είναι κάτι που του αρέσει και πιστεύει πως έχει τις δυνατότητες να διακριθεί σε αυτό.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER